Tigar Wintera

Tigar Wintera pokazuje sasvim dobro ponašanje u zimskim uslovima. Neke od dobrih karakteristika ove gume su: dobro držanje pravca na zaleđenom i snežnom putu, sigurnost i udobnost u vožnji i smanjena buka u kabini.

Otporna je na akvaplaning; Tigar Wintera pomoću širokih kanala brzo odvodi sneg, blato i vodu sa gazeće površine, tako da sa mokrom podlogom ostvaruje dobar kontakt. To donosi povećanu bezbednost u vožnji, kao i sigurno kočenje i držanje pravca i pri težim zimskim uslovima. Bezbednost je garantovana i zahvaljujući kvalitetu kaučuka i usmerenom dezenu sa ekskluzivnim dizajnom gazećeg sloja i boka.Tigar Wintera se radi u brzinskom indeksu T, što znači do 190 kilometara na sat, kao i u brzinskom indeksu H, odnosno 210 kilometara na sat.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.