GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3

Glavne karakteristike po kojima se gume ističu: Kraći zaustavni put na mokrom i suvom putu zahvaljujući tehnologiji Active Braking, prilikom kočenja povećava se površina kojom guma naleže na put i tako poboljšava prijanjanje. Za posledicu ima kraći zaustavni put na suvoj i mokroj podlozi.

Tehnologija Reinforced Construction daje gumi jaču konstrukciju, a manju težinu čime se poboljšava upravljivost na ravnom i daje odlične performanse u krivinama. Takođe utiče na smanjenje habanja, a povećava stepen iskorišćenja goriva.

Za izradu ove gume korišćena je nova smeša izrađena po tehnologiji GripBooster. Ova smeša sadrži lepljivu smolu koja omogućava bolji kontakt gume sa podlogom. Ovim se obezbeđuje efikasno kočenje a ujedno odlična vodljivost na suvoj i mokroj podlozi.

Najnoviji dezen testiran je tokom septembra i oktobra 2015. godine od strane nezavisne organizacije TUV, zajedno sa tri konkurenta iz iste kvalitativne klase.

Proizvodi se u dimenzijama od 17 - 20 coli.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.