Tigar

Ova kompanija osnovana je 1935. godine, a preduzeće „Tigar tehnička guma d.o.o.“ kao posebna organizaciona celina u okviru Tigra postoji od 1966. godine. Te godine počinje i proizvodnja lopti, jednog od najpoznatijih proizvoda na prostorima bivše Jugoslavije. Zahvaljujući velikom uspehu ovog proizvoda, kompanija Tigar beleži sve veće uspešne rezultate. Tigar pronalazi svoje mesto u auto-industriji, rudarstvu i metalurgiji.

Važna godina za Tigar je 1989. jer je tada izvršena kompletna rekonstrukcija fabričke hale, ali su kupljene i instalirane nove savremene proizvodne linije. Jednako je važna i 2009. godina kada je kompanija preseljena na novu lokaciju sa potpuno novom infrastrukturom i savremenom opremom.Danas „Tigar tehnička guma“ ima preko 200 zaposlenih, od kojih je oko 10 odsto angažovano na razvoju i kontroli kvaliteta. U okviru korporacije Tigar postoji i d.o.o. „Tigar hemijski proizvodi, koja je najmlađa fabrika. Tigar proizvodi i namensku i modnu obuću.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.