Dunlop Grandtrek AT 3

Duži vek trajanja

Pljosnatiji profil gazećeg sloja pneumatika omogućava ravnomerno raspoređivanje pritiska po celoj dodirnoj površini, što omogućava ravnomerno habanje i duži vek trajanja gume.

Nizak nivo buke

Šema ramenog bloka pneumatika koja u sebi objedinjuje dve vrste proizvoda doprinosi smanjenju nivoa buke koju proizvodi guma, kao i održavanju dobre vuče na putu i van puta.

Specifičan sistem naleganja venca pneumatika

Ojačava vezu između pneumatika i naplatka i omogućava precizniju vožnju. Kao što vaše ruke upravljaju vozilom čvrsto držeći volan, ovaj specifičan sistem naleganja venca pneumatika poboljšava kontrolu i prenosi izvrsne povratne informacije sa puta..Prednosti Poboljšane povratne informacije sa puta; veća stabilnost i preciznost.

Jointless Belt (JLB)

Hibridna tehnologija oblaganja kojom se smanjuju periferne deformacije pri velikim brzinama.Prednosti Bolja stabilnost pri velikim brzinama, glatko i ujednačeno habanje.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.