Trayal

Godine 1974. izgrađena je i puštena u rad fabrika Trayal sa godišnjom proizvodnjom od oko 2 miliona spoljnih radijalnih guma za putničke automobile. Proizvodnja se vremenom proširila te je 1980.godine započeta proizvodnja guma za industrijski transport, motokultivatore, prikolice i ručni transport. Godine 1925. započeta je proizvodnja zaštitnih sredstava.

Kompanija Trayal je pouzdani proizvođač koji svoje proizvode plasira na inostranom tržištu pod svojim imenom. Kompanija je smeštena u Kruševcu i spada u grupi najvećih izvoznika u regionu i Srbiji. Trayal proizvodi pneumatike u dve fabrike: Fabrika za poljoprivrednu i industrijsku pneumatiku u Parunovcu i Fabrika guma za dvotočkaše i unutrašnjih guma u Ćićevcu. Kompanija je opremljena labaratorijama koje vrše obaveznu ulaznu kontrolu svih sirovina i materija.

 

Našu ponudu Trayal-ovih guma možete pogledati ovde.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.