Dunlop SP Sport Maxx GT

Uz ovu gumu uživaćete u izuzetnom prijanjanju. Ravniji profil povećava površinu gume koja dolazi u kontakt sa podlogom, a tim se ostvaruje i precizno upravljanje i komunikacija sa putem. Smeša od čađi poboljšava prijanjanje na suvoj površini.

Dunlop SP Sport Maxx GT pruža stabilnost pri velikim brzinama i u zavojima. Novi hibridni pojas (HOB - Hybrid Overlay Bandage) doprinosi smanjenju deformacije gume čak i pri velikoj brzini, a tehnologija gazećeg sloja sa više radijusa omogućava mirniju promenu oblika gume pri prelasku iz vožnje pravo na vožnju u krivini. Pritisak se prenosi po celoj kontaktnoj površini, čime se postiže ujednačeniji prenos kod prelaza pri skretanju.

Dunlopova tehnologija RunOnFlat omogućuje nastavak vožnje nakon bušenja ili oštećenja gume do 80 kilometara uz maksimalnu brzinu koja iznosi 80 km/h. Guma SP Sport Maxx GT razvijena na osnovama Dunlopove inovativne tehnologije Touch (Touch Technology®) omogućava izvanrednu upravljivost. Asimetričan dezen gazećeg sloja obezbeđuje precizno upravljanje i stabilnost, a izuzetno dobrim povratnim informacijama o putu obezbeđuje kontrolu nad vozilom. Ravniji dezen gazećeg sloja omogućava bolji kontakt gume sa putem nego ikada ranije, a smanjeno područje gume u odnosu na kanale je poboljšano, što omogućava preciznije upravljanje i stabilnost.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.