Michelin Alpin 5

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA IZRADE SMESE GAZEĆEG SLOJA

Za bolje prijanjanje na vlažne i snegom pokrivene površine, istovremeno zadržavajući nisku potrošnju.
• Novi funkcionalni elastomeri koji obezbeđuju konzistentnost sa većim proporcijama silicijum dioksida.
Za bolje prijanjanje na vlažne i snegom pokrivene površine, istovremeno zadržavajući nisku potrošnju.
Za najbolje performanse pneumatika pri niskim temperaturama.
• Hélio Compound 4G sadrži suncokretovo ulje koje omogućava najbolje performanse pneumatika pri niskim temperaturama.

Michelin Alpin 5 je dizajniran sa 12% povećanja gaznog sloja, 16% povećanja broja lamela i 17% veće praznine u dezenu. Iako to pokazuje poboljšane performanse na snegu i ledu, Michelin je usmeren na svoje izuzetne performanse na mokrom i suvom putu tokom zime.

Michelin je naglasio prisustvo samo dve sezone u Europi, suprotno popularnom verovanju. Proizvođač guma je pojednostavio različite klimatske uslove u Evropi na teoriji da  njegova Total Performance mantra koja se zasniva na jednom ograničenju - raspon radne temperature jedinjenja od kojih su sačinjene gume. Objašnjeno je da letnje gume imaju najbolje performanse  tokom 6-8 letnjih meseci, dok zimske gume treba upotrebljavati tokom zime, u trajanju 4-6 hladnih meseci.Proizvođači pri dizajniranju  high-end zimske gume u skladu s više kriterijuma performansi uočenih karakteristika guma kranjeg korisnika. Po Michelinu model uspostavljanja dualne sezona nosi sa sobom niz uslova u kojima će se proceniti koja je prava temperatura za što bolje performense zimskih pneumatika.

Najnovija Alpin 5 je proizvod dve ključne tehnologije koje se odnose na usmeravajući dezen gume i na sastav smesse gume. Zbog fenomena zupčastog dezena gazeće površine, guma je otporna na akvaplaning i ima bolju trakciju na snegu u odnosu na prethodnika, Alpin A4. Alpin 5 ima dublje brazde i poboljšan je odnos praznina i dezena i pravi odličan trag.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.