Michelin CrossClimate

Ovaj inovativan proizvod se prilagođava klimatskim uslovima kombinujući prednosti letnjih i zimskih guma te je u potpunosti odobren za upotrebu u zimskim uslovima, uključujući zemlje u kojima je ugradnja zimskih guma propisana zakonom.

Ovu gumu, tvrde u Michelinu, krase i velika kilometraža, energetska efikasnost i udobnost. CrossClimate će biti dostupan uz ponudu postojećih Michelinovih letnjih i zimskih guma, s time da ovi drugi ostaju bitni na određenim tržištima i u određenim uslovima.

Nakon komercijalnog predstavljanja, Michelin CrossClimate će biti dostupan na tržištima 23 različite države, za točkove dimenzija od 15 do 17 inča, što pokriva oko 70% evropskog tržišta. Dodatne dimenzije u planu su za 2016. godinu.

Proizvođač tvrdi kako su vrhunska svojstva CrossClimate guma ustvari rezultat kombinacije tri tehnologije:

1. Inovativna mešavina profila - Površina profila je jako mekana i povećava mogućnost mešavine da prianja na najmanju neravninu na površini puta u svim uslovima vožnje. Drugo, novi podsloj profila optimizuje energetsku efikasnost gume smanjujući generisanje topline. Michelinovi inženjeri smanjili su ovaj rast toplote zbog upotrebe najnovije generacije silike, koja je ubačena u mešavinu profila, pa su time uspeli da smane potrošnju goriva.

2. Jedinstveni V profil - Ovaj jedinstveni V-oblik profila s oštrim uglom, optimizuje držanje na snegu: poprečno, zbog ugla središnje površine profila i uzdužno, zbog toga što je ugao oštriji u području ramena gume.

3. 3D dizajn sa kompleksnom geometrijom - na snegu proizvodi efekt kandži i time poboljšava prianjanje gume.

Ova mešavina naprednih tehnologija, plus prisutnost EverGrip™ tehnologije u ramenima gume, osigurava izvrsne performanse na snegu, preciznost na suvom i dugi radni vek.

 

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.