MICHELIN CROSSCLIMATE 2

 

MICHELIN CROSSCLIMATE 2, gospodar među pneumaticima za sve sezone.


MICHELIN CROSSCLIMATE 2, gospodar među pneumaticima za sve sezone, za dugogodišnju bezbednost u svim vremenskim prilikama, sa nenadmašnim performansama po snegu koje su stvorene da traju, projektovan za bezbednu vožnju na svakom mestu, u svim vremenskim prilikama.
Nenadmašan u kočenju i trakciji po snegu.
Nenadmašan u performansama na vlažnoj podlozi i po snegu pri zakonskoj granici ishabanosti šare.
Nenadmašan u kočenju na suvoj podlozi.
Izuzetna dugotrajnost.
Niža potrošnja goriva.

 

Uz isti pneumatik tokom cele godine, uštedite sebi vreme i novac.


Uštedite sebi dragoceno vreme i novac koji trošite na sezonsku zamenu pneumatika. Uložite u pneumatik koji nudi performanse tokom cele godine, MICHELIN CROSSCLIMATE 2. Ovaj pneumatik donosi najbolje performanse u kočenju i trakciji na snegu uz predvodničke pozicije u kočenju na suvoj i vlažnoj podlozi. Odlikuje ga termički prilagodljiva smeša šare gazećeg sloja koja se prilagođava temperaturnim promenama drumske podloge. Segmenti na bloku unapređuju trakciju na snegu dok blokovi na šari u obliku slova V maksimalno povećavaju kontakt sa zemljom doprinoseći vrhunskom kočenju na suvoj podlozi. Kanali u obliku slova V projektovani za odvod vode obezbeđuju odlično kočenje na vlažnoj podlozi.

 

Pouzdajte se u bezbednost koja je stvorena da traje u svim vremenskim prilikama.


Vozite tokom cele godine koristeći samo pneumatike MICHELIN CROSSCLIMATE 2, pneumatik za sve sezone za dugotrajnu bezbednost. Predvodnik u svojoj kategoriji u kočenju na vlažnoj podlozi, kočenju i trakciji po snegu pri ispitivanjima na dozvoljenoj granici ishabanosti šare gazećeg sloja, ovaj pneumatik predstavlja tehnologiju P-edge koja unapređuje prijanjanje na snegu. Tehnologija MaxTouch Construction maksimalno povećava kontaktnu površinu sa drumom  ravnomerno raspoređujući sile ubrzanja, kočenja i naglih skretanja čime se obezbeđuje izuzetna dugotrajnost.

 

Iskoristite prednosti povećane ekonomičnosti potrošnje goriva.


Uz ovaj MICHELIN pneumatik za sve sezone prepustite se smanjenoj potrošnji goriva uporedivoj sa standardima za letnji pneumatik. Ovaj pneumatik donosi smanjenje od 10% u otporu kotrljanja u poređenju sa svojim najprodavanijim prethodnikom. Zahvaljujući tehnologiji Cool Running, obod pneumatika je projektovana da pospeši ekonomičnost potrošnje goriva ili pređenu razdaljinu električnih vozila kroz manju potrošnju energije tokom savijanja. Šupljine LEV Lamella omogućavaju bolju pokretljivost blokova na šari gazećeg sloja čime se smanjuje rasipanje energije.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Preporučene gume za vaše potrebe

145/65 R15 72T W452 WINTER I*CEPT RS 2
HANKOOK

145/65 R15 72T W452 WINTER I*CEPT RS 2

Klasa:     Na lageru: 2 kom
Cena po komadu
8,778 RSD
145/65 R15 72T K435 KINERGY ECO 2
HANKOOK

145/65 R15 72T K435 KINERGY ECO 2

Klasa:     Na lageru: 10+ kom
Cena po komadu
7,455 RSD
155/65 R14 75T K-435 KINERGY ECO 2
HANKOOK

155/65 R14 75T K-435 KINERGY ECO 2

Klasa:     Na lageru: 1 kom
Cena po komadu
6,185 RSD
155/65 R14 75T W452 WINTER I*CEPT RS 2
HANKOOK

155/65 R14 75T W452 WINTER I*CEPT RS 2

Klasa:     Na lageru: 1 kom
Cena po komadu
6,395 RSD

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.