MICHELIN CROSSCLIMATE 2

 

MICHELIN CROSSCLIMATE 2, gospodar među pneumaticima za sve sezone.


MICHELIN CROSSCLIMATE 2, gospodar među pneumaticima za sve sezone, za dugogodišnju bezbednost u svim vremenskim prilikama, sa nenadmašnim performansama po snegu koje su stvorene da traju, projektovan za bezbednu vožnju na svakom mestu, u svim vremenskim prilikama.
Nenadmašan u kočenju i trakciji po snegu.
Nenadmašan u performansama na vlažnoj podlozi i po snegu pri zakonskoj granici ishabanosti šare.
Nenadmašan u kočenju na suvoj podlozi.
Izuzetna dugotrajnost.
Niža potrošnja goriva.

 

Uz isti pneumatik tokom cele godine, uštedite sebi vreme i novac.


Uštedite sebi dragoceno vreme i novac koji trošite na sezonsku zamenu pneumatika. Uložite u pneumatik koji nudi performanse tokom cele godine, MICHELIN CROSSCLIMATE 2. Ovaj pneumatik donosi najbolje performanse u kočenju i trakciji na snegu uz predvodničke pozicije u kočenju na suvoj i vlažnoj podlozi. Odlikuje ga termički prilagodljiva smeša šare gazećeg sloja koja se prilagođava temperaturnim promenama drumske podloge. Segmenti na bloku unapređuju trakciju na snegu dok blokovi na šari u obliku slova V maksimalno povećavaju kontakt sa zemljom doprinoseći vrhunskom kočenju na suvoj podlozi. Kanali u obliku slova V projektovani za odvod vode obezbeđuju odlično kočenje na vlažnoj podlozi.

 

Pouzdajte se u bezbednost koja je stvorena da traje u svim vremenskim prilikama.


Vozite tokom cele godine koristeći samo pneumatike MICHELIN CROSSCLIMATE 2, pneumatik za sve sezone za dugotrajnu bezbednost. Predvodnik u svojoj kategoriji u kočenju na vlažnoj podlozi, kočenju i trakciji po snegu pri ispitivanjima na dozvoljenoj granici ishabanosti šare gazećeg sloja, ovaj pneumatik predstavlja tehnologiju P-edge koja unapređuje prijanjanje na snegu. Tehnologija MaxTouch Construction maksimalno povećava kontaktnu površinu sa drumom  ravnomerno raspoređujući sile ubrzanja, kočenja i naglih skretanja čime se obezbeđuje izuzetna dugotrajnost.

 

Iskoristite prednosti povećane ekonomičnosti potrošnje goriva.


Uz ovaj MICHELIN pneumatik za sve sezone prepustite se smanjenoj potrošnji goriva uporedivoj sa standardima za letnji pneumatik. Ovaj pneumatik donosi smanjenje od 10% u otporu kotrljanja u poređenju sa svojim najprodavanijim prethodnikom. Zahvaljujući tehnologiji Cool Running, obod pneumatika je projektovana da pospeši ekonomičnost potrošnje goriva ili pređenu razdaljinu električnih vozila kroz manju potrošnju energije tokom savijanja. Šupljine LEV Lamella omogućavaju bolju pokretljivost blokova na šari gazećeg sloja čime se smanjuje rasipanje energije.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Preporučene gume za vaše potrebe

20X1.75 BK V41
SAVA

20X1.75 BK V41

Klasa: Budžet     Na lageru: 3 kom
Cena po komadu
516 RSD
GY PRSTEN O RING OR 225T
GOODYEAR

GY PRSTEN O RING OR 225T

Klasa: Premium     Na lageru: 10+ kom
Cena po komadu
2,400 RSD
TY UN.GUMA MOPED
TRAYAL

TY UN.GUMA MOPED

Klasa: Budžet     Na lageru: 4 kom
Cena po komadu
207 RSD
28X1 3/8X1 5/8 BK B29
SAVA

28X1 3/8X1 5/8 BK B29

Klasa: Budžet     Na lageru: 1 kom
Cena po komadu
540 RSD