Cooper

Cooper Tires je proizvođač sa sedištem u Velikoj Britaniji, a deo je „American Cooper Tire“ grupe - osmog najvećeg proizvođača guma u svetu, a drugi je najveći proizvođač guma u SAD posle Goodyear-a.
Proizvodnjom guma bavi se od 1901. godine.
Američka kompanija, Cooper Tires kupila je fabriku za proizvodnju automobilskih guma u okviru kruševačkog Trayal-a 2011.-te godine i na srpskom tržištu nastupa sa brendom Starfire.
Cooper Tires je jedan od najvećih svetskih proizvođača guma za industrijska, SUV i terenska vozila i automobile, i ima 60 postrojenja širom sveta. Takođe je i vlasnik britanske marke Avon, koja proizvodi gume za motocikle, automobile i trkačke motore.
 

Cooper Tires su visokoizdržljive gume, vrhunskog kvaliteta i prihvatljive cene.

Cooper Tires pruža celokupnu ponudu guma potrebnu širokom tržištu, te ispunjava očekivanja i onih najzahtevnijih. Stalne inovacije, tehnološki napredak i briga prema svakom milimetru proizvedene gume, omogućili su Cooper gumama ekspanziju proizvodnje i prisutnosti na tržištu, koja još nije dosegla svoje granice.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.