Hankook

Hankook gume su uzornog korejskog kvaliteta, dokazane u najtežim uslovima. Gume ove marke predstavljene su u velikom broju i koriste se za opremanje putničkih automobila, lakih vozila, autobusa, kamiona itd.

 

Upotreba visokokvalitetnih materijala i naprednih tehnologija u njihovoj proizvodnji omogućila je postizanje visokog nivoa upravljivosti, dinamike, otpornosti na habanje i čvrstoće. Tehnološki procesi u fabrikama ovog proizvođača, osnovanog daleke 1941. godine, do danas se usavršavaju.

 

Prvih nekoliko godina od svog osnivanja, kompanija se zvala Chosun Tire Industrial Co. Svoje moderno ime dobila je tek 14 godina kasnije - 1955. godine.

 

Godine 1981. kompanija je osnovala filijalu u Americi, godinu dana kasnije u Taejonu, 1994. u Kini, 1996. - u Holandiji. Prekretnica u istoriji marke bilo je sklapanje velikog ugovora sa Ford inženjerskom kompanijom. Nakon nekog vremena uspostavljena je poslovna saradnja sa Opelom.

U narednim godinama menadžment preduzeća je uložio sve napore da poboljša kvalitet proizvoda, poveća obim proizvodnje i čvrsto stekne uporište na svjetskom tržištu.

Danas kompanija posjeduje 3 fabrička kompleksa smeštena u Južnoj Koreji. Proizvodne linije koriste naprednu automatizovanu opremu i elektronske sisteme kontrole kvaliteta. Hankook zapošljava preko 14.000 visoko kvalifikovanih stručnjaka.

 

Razvoj novih tehnologija i naučna istraživanja odvijaju se u 5 istraživačkih centara. Upravljanje glavnim poslovnim procesima vrši se iz 4 centrale i više od 20 filijala lociranih u drugim zemljama.

Gume ove marke se uspješno koriste na vozilima raznih klasa, od kompaktnih limuzina do teških kamiona.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.