Pirelli

Pirelli - 150 godina inovacija
Pionirska inovacija koja će ostati ispred igre. Ovo je filozofija koja je odvela Pirelli na čelo industrije na globalnom nivou.
 

Osnovan u Milanu 1872. godine, danas Pirelli predstavlja globalni brend poznat po svojoj vrhunskoj tehnologiji, vrhunskoj proizvodnoj izvrsnosti i strasti za inovacijama koja se u velikoj meri oslanja na njegove italijanske korene.

Sa više od 40 godina iskustva u Premium i Prestige segmentu, Pirelli je kompanija koja se bavi proizvodnjom guma za široku potrošnju, sa posebnim fokusom na tržište guma visoke vrednosti i stalno je angažovana u razvoju inovativnih proizvoda kako bi odgovorila na najspecifičnije potrebe mobilnosti u konačnom potrošačke, kao što su gume Specialti i Super Specialti.

Proizvodni program kompanije čine inovativne gume za automobile, motocikle i bicikle zahvaljujući solidnim partnerstvima sa najprestižnijim proizvođačima. Ova saradnja omogućava Pirelliju da razvije gume, u zavisnosti od modela, koje su napravljene po meri da zadovolje specifične potrebe najsofisticiranijih potrošača.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.