Triangle

Triangle Tire Co., Ltd, formalno poznata kao Veihai Tire Plant, osnovana je 1976. Triangle Tire Co., Ltd je lider u tehnološkim inovacijama u Kini, i poznat je kao inicijator i pionir zelenog razvoja u kineskoj industrija guma.

Više od 40 godina, kompanija se fokusirala na inovacije u tehnologiji guma, posvećena istraživanju i razvoju, dizajnu, proizvodnji i podršci našim prodajnim partnerima širom sveta.

Triangle Tire Co., Ltd ima široku tehnološku ekspertizu koja pokriva putnička vozila, kamione i autobuse, industrijske, građevinske i rudarske gume Gant, nudeći najsveobuhvatniji asortiman u svakoj od kategorija koje služimo.

Kompanija je uspostavila distributivnu mrežu u preko 180 zemalja i regiona širom sveta i uspostavila prodajne i servisne filijale u Severnoj Americi, Evropi, Latinskoj Americi, Australiji, jugoistočnoj Aziji, srednjoj i istočnoj Africi, Rusiji i Indiji.

Triangle je nacionalno visokotehnološko preduzeće i ključna organizacija u Strateškom savezu za inovacije tehnologije u industriji guma u ​​Kini (CTITISA). Osnovao je tri inovacijske platforme (nacionalni tehnološki centar za preduzeća, nacionalnu inženjersku laboratoriju i nacionalni centar za industrijski dizajn) kao i jednu inostranu organizaciju za istraživanje i razvoj (Američki centar za istraživanje i razvoj Akron). Pored ovoga, Triangle je takođe jedna od glavnih jedinica za izradu srodnih nacionalnih standarda i industrijskih standarda.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.