Laufenn

 

У 2014.-ој години, светски позната корејска корпорација Ханкок представила је нови бренд Лауфен. Фабрике гума отворене су у Индонезији и Мађарској, а сада се планира проширење постојеће производње у Северној Америци. Гуме Лауфен креиране су за оне који желе купити квалитетне гуме, а не преплаћивати за популарни, познати бренд. Ово се дешава - добре гуме по разумној цени.

Гуме "Лауфен": извор брзог успеха

Лауфен је нови бренд познате компаније Ханкок. Шеф компаније на представљању гума Лауфен напоменуо је да су ови производи дизајнирани за возаче који траже комбинацију пристојног квалитета и разумне цене. Створили су гуме Лауфен готово исте као и Ханкок, фокусиране само на различите ценовне категорије. То јест, циљ је постићи оптималан однос цене и квалитета, а судећи по повратним информацијама о Лауфеновим гумама, успели су то учинити. Гуме компаније Ханкок не требају презентацију, јер су гуме овог произвођача поуздано укључене у првих десет светских брендова.

Многи познати брендови, као што су Мишелин, Бриџстон, Пирели и други, користе опцију стварања нових брендова са другачијим називом. Ове гуме се производе често на истим фабричким линијама користећи исту технологију. То се ради како би се проширио распон цена и повећала база клијената. Понекад нови бренд није лошији по квалитету од основног бренда,а понекад је искуство неуспешно. Неуспешно искуство се добија када се планира добити врло јефтина верзија гуме. У овом случају ниска цена не надокнађује губитак квалитете.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.