OZKA

Kompanija Ozka osnovana je 1994. godine. Tokom prvih godina bavila se protektiranjem guma. Kompanija Ozka predstavlja brend lider na domaćem tržištu Turske i renomirani brend na inostranom tržištu. Proizvode gume iz asortimana agro programa, asortimana guma za kombi vozila, prikolice, traktorskih guma, teške građevinske mašine, kombajne, viljuškare i specijalne gume za vojna vozila. Karakteriše ih visok kvalitet proizvodnje, visoka izdržljivost i trajnost, otpornost na habanje čak i u najekstremnijim uslovima , praćeno ekološkim principima u proizvodnji.

Ozka se pročula na domaćem tržištu u kratkom vremenskom periodu sa svojim snažnim, pouzdanim i izdržljivim gumama, od kojih su svi u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima (TSE, ETRTO, ECE) i izvoze gume širom sveta, uglavnom u Evropi i Bliskom istoku.

Kao lider u svojoj grupi i poznat brend u svetu, radeći zajedno za odlične performanse na uzajamno zadovoljstvo, članovi porodice Ozka koji se sastoje od klijenata, osoblja, dobavljača i zainteresovanih strana, trude se da stalno unapređuju kvalitet proizvoda i usluga, obezbeđujući efikasne upotrebe sirovina i takođe maksimalnu produktivnost u svakoj fazi.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.