GTK

GTK, brzorastuća kompanija za poljoprivredne i industrijske gume, opslužuje 3 kontinenta širom sveta i sa svojim najsavremenijim proizvodnim sistemom.

GTK ulaže i izvozi svoju proizvodnju u grupe Garden-Field, Pick-Up-Van, gume za prikolice , gume za agro mašine , građevinske mašine, kombajni, Viljuškari, Panzer i Agro radijalne gume.

GTK, usvajajući potpuno upravljanje kvalitetom i implementirajući ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 27001 sisteme upravljanja,
svojim kupcima predstavlja širok asortiman proizvoda u grupama poljoprivrednih i industrijskih guma u ​​skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima, kvalitetom, visokim performansama i izdržljivošću kriterijuma u ​​okviru upravljanja totalnim kvalitetom.

Stručni tim tehničkih usluga, koji pruža konsultacije i rešenja za sve zahteve, pritužbe i sugestije svojih kupaca, služi u cilju maksimalnog zadovoljstva kupaca.

Nastavljajući čvrstim koracima u skladu sa svojom misijom, GTK ima za cilj da bude jedan od najvećih proizvođača guma na svetu.
GTK omogućava svojim kupcima da efikasnije obavljaju svoj posao proizvodnjom poljoprivrednih i industrijskih guma, uz pridržavanje društvenih i ekoloških vrednosti, uz visok kvalitet usluge koja klijente drži u centru Turske i na globalnom tržištu.

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.